Sponsoren & vrienden

Dit project is niet mogelijk zonder de hulp van sponsoren en vrienden. Zij geven advies, van de inrichting van de camper tot advies bij het opzetten van onze stichting.


Zij voorzien ons van producten en diensten, van camper ramen tot het gebruik van een werkplaats. Er wordt ook gedoneerd, deze donaties worden gebruikt om de huurprijs te drukken zodat zoveel mogelijk mensen de camper kunnen huren.  

Word vriend en doneer

Wil jij ook een bijdrage leveren? Dat kan! Met jouw donatie houden wij de camper op de weg en zorgen wij ervoor dat de camper gehuurd kan worden tegen een laag tarief.


Met voldoende donaties kan de camper ook gratis beschikbaar gesteld worden aan mensen die de huur niet kunnen betalen. Het onafhankelijke stichtingsbestuur beoordeeld aanvragen hiervoor.


Met jouw donatie maak je een onvergetelijke vakantie voor een ander waar!


En omdat wij ANBI status hebben mag je de donatie volledig aftrekken van de inkomsten of winstbelasting. Lees hier meer over deze regeling

Sponsoren & vrienden

Jan Roelof


We hebben elkaar leren kennen via Floris Roskam. Jan Roelof stelt met zijn bedrijf RMT autoschade zijn bedrijfsruimte ter beschikking.


Een geweldige fijne man die altijd klaar staat met bruikbare tips in het onderhoud en de ombouw van de Sprinter. Dankjewel Jan Roelof! 

Lippert components is een wereldspeler op het gebied van productie en levering van hoogwaardige componenten aan de camperindustrie, de scheepvaartindustrie, de auto-industrie en daarbuiten.

 

Lippert omarmt ons project en levert kosteloos alle componenten die wij nodig hebben uit hun ruime assortiment. Daarnaast wordt het projectmanagement van de bouw en communicatie opgepakt met een toegewijd team vanuit Lippert!

 

Dankjewel Jan-Cees voor de introductie en dank aan Lippert voor deze genereuze sponsoring!

Ralph


Ralph Mulkens is een goede studievriend van  Jochem Kin, de broer van Michiel.


Toen Ralph hoorde van ons project en ons plan om een stichting op te richten bood hij direct de diensten van zijn notariskantoor Elements Legal aan. Statuten, oprichting en alle overige juridische zaken die hierbij komen kijken worden door zijn kantoor belangeloos geleverd. 


Geweldig! 

Hans


Een absolute vakman, dat is de eerste indruk die je krijgt als je bij Hans de werkplaats in loopt. Ik kan Hans via Henk de Rijk.


Hans Tinga is zeer bedreven meubelmaker en heeft, zo. valt het ons toe, ervaring met de restauratie van een oldtimer camper (voor de liefhebber; een Orion Camper op Hanomag Henschel chassis).


Hans gaat ons helpen met de bouw van de meubels, lichtgewicht en duurzaam.


Dankjewel Hans!  

Arjo


Via Orianda Raijmakers, service director bij Arjo, is ons sponsorverzoek in de organisatie gekomen. En met succes!


De plafondlift voor de campervan wordt aangeboden door Arjo. Bij de lift krijgen we ook een 2 punts en een electrisch 4 punts juk. Voor iedereen een passende tillift. 


Arjo is een wereldwijde leverancier van medische hulpmiddelen, diensten en oplossingen die de levenskwaliteit verbeteren van mensen met beperkte mobiliteit.


Bedankt!  

René


René Martens is commercieel directeur bij Medux, de organisatie achter de bedrijven

Atlas Kidtech, HartingBank, Medipoint, MHG en Orthototaal. 


We hadden aan een kort telefoongesprek genoeg. René begrijpt onze uitdaging en beidt alle ondersteuning vanuit Medux! 


Alle aanvullende hulpmiddelen, passend bij ieders persoonlijke wens worden ter beschikking gesteld aan de huurders van de campervan. 


Dankjewel René!